map pin dizájn verseny

tizenegyedik nemzetközi dizájn verseny 2014 (Trieste Contemporanea)

Map Pin

A Trieste Contemporanea Bizottság meghirdeti a tizenegyedik nemzetközi dizájn versenyt, ami azzal a céllal jött létre, hogy összegyűjtse a legeredetibb dizájn ajánlatokat Közép-Kelet Európából.

A kezdeményezés az Olasz Külügyminisztérim és a CEI (Central European Initiative) gondozása alatt áll, igénybe veszi az Építészeti és Design Múzeum (Ljubljana) és Kortárs Művészeti Intézet (Zágráb) és a trieszti Civico Museo di Storia Naturale együttműködését.

A 2014-ES MEGMÉRETTETÉS TÉMÁJA

A versenyzőknek választaniuk kell valamit (egy fizikai vagy nem fizikai eszközt), ami eredeti és megkülönböztető jellemzője egy, a verseny hatáskörébe tartozó országok egyikében lévő helynek, azzal a céllal, hogy kiemelje a hely kulturális és turisztikai értékét.

A verseny nyitott minden olyant tervező számára, akik a CEI valamelyik tagországában született (Albánia, Ausztria, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Olaszország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia és Ukrajna)  és azon tervezőknek, akik Észtországból, Németországból, Koszovóból, Lettországból, Litvániából vagy Törökországból származnak.

Határidő: 2014.06.15. 24:00

További részletekért kattints ide.

Click Here to Leave a Comment Below