Az a Micimackó, amit én is szeretnék

 Adj az emberek egy kis “!” pillanatot.
Annyi kis “!” pillanat van elrejtve a mindennapjainkban. (nendo koncept)

Ahogy hirdetem mindenhol ahol tudom, nem nagyon rajongok a rajzfilmhősökért ruhákon (és bútorokon sem). Főleg nem Micimackóért. Nem tudom, hogy ez az ellenérzés hogyan alakult ki. Ne érts félre, nem utálom Micimackót vagy bármelyik barátját, csak egyszerűen nem vagyok képes megvásárolni semmit sem, amin őket ábrázolják. Sosem tudtam. Kivéve,…ha ez a nendo asztal kollekció..

pooh-table01_copyright_Disney

Ez az asztal-kollekció a Walt Disney-nek készült Japánban, a tervek alapjául pedig Micimackó és barátai szolgáltak. A színes kötött bevonat az asztalok különböző részein finoman utalnak az egyes karakterekre az egyedi ruhájukon, szőrükön és farkukon keresztül, és azt sugallják, mintha az asztalok kitömött állatok lennének. Felismered az összes karaktert? Mondd el kommentben a cikk alján!

Kattints ide, ha szükséged van egy kis segítségre, hogy kitaláld az összeset.

pooh-table02_copyright_Disney pooh-table04_copyright_Disney pooh-table05_copyright_Disney pooh-table08_copyright_Disney pooh-table09_copyright_Disney pooh-table12_copyright_Disney pooh-table16_copyright_Disney pooh-table18_copyright_Disney pooh-table19_copyright_Disney pooh-table24_copyright_Disney

Képek szerzői joga: Disney

 

 

Click Here to Leave a Comment Below