Design Management Díj 2014

DesignManagementDijLogoA Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács a dizájntudatos vállalatirányítás elismerésére, eredményes alkalmazásának ösztönzésére alapította 2009-ben.

A díj célja, hogy bemutassa, hogyan növelheti egy szervezet hatékonyságát, versenyképességét a dizájntudatos szemlélet, a dizájn alkalmazása és szakszerű menedzselése, valamint, hogy elismerje ennek kiváló példáit.

A díjra jelölhető minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a dizájn alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 5 évben végzett tevékenysége során a dizájn menedzselésének terén példamutató eredményt ért el.

Jelölni/jelentkezni a felhíváshoz mellékelt, illetve a Magyar Formatervezési Tanács honlapjáról letölthető www.mſt.org.hu Jelölőlapon lehet.

A jelölés határideje: 2014. április 14.

Több infó itt.

Click Here to Leave a Comment Below